Referenssit

Tervetuloa tutustumaan referenssisivullemme, joka tarjoaa kattavan katsauksen Tektumin toteuttamiin projekteihin. Olemme ylpeitä siitä, että olemme voineet auttaa asiakkaitamme monipuolisissa projekteissa, joissa olemme pystyneet tarjoamaan ratkaisuja eri tarpeisiin.
Toteuttamistamme kohteista

Meille on tärkeää, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä lopputulokseen, ja olemme siksi valinneet referenssisivullemme joitain esimerkkejä kohteista, joissa olemme onnistuneet ylittämään asiakkaidemme odotukset.

Meille on tärkeää, että jokainen projekti käynnistyy onnistuneesti ja sujuu sovitun aikataulun mukaisesti. Meillä on käytössämme alan uusimmat teknologiat ja olemme jatkuvasti kehittämässä osaamistamme ja palvelujamme vastaamaan asiakkaidemme tarpeita.

Jos etsit luotettavaa kumppania toteuttamaan seuraavaa projektiasi, ota meihin yhteyttä! Meiltä löytyy laaja valikoima palveluita eri toimialoille, ja olemme aina valmiita auttamaan sinua löytämään juuri sinun tarpeisiisi sopivat ratkaisut.

Referenssikohteet

Alla esittelemme valikoiman kohteita, joita olemme toteuttaneet tyytyväisten asiakkaidemme kanssa. Kuvat antavat sinulle paremman käsityksen siitä, millaisia projekteja olemme toteuttaneet. Selaa referenssejämme ja ota yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tai haluat lisätietoja jostakin toteuttamistamme kohteista.

Tektum ja Virra hallin katto.
Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden tallentamisen laitteellesi sivuston navigoinnin parantamiseksi ja  sivuston käytön analysoimiseksi. Katso lisätietoja rekisteriselosteestamme.