Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Tectum Group
Ruokosmetsänkatu 19 F
37570 Lempäälä

2. Rekisteriasioita hoitava henkilö

Ilkka Koskinen
040 700 9594
ilkka@tektum.fi

4. Rekisterin käyttötarkoitus

Henkilötietoja käsitellään laskutukseen ja maksujen perintään, markkinointiin, asiakassuhteen hoitamiseen ja kehittämiseen liittyen sekä tilastollisiin tarkoituksiin. Suoramarkkinointiin tietoja käytetään vain voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen käyttäminen suoramarkkinointiin ilmoittamalla siitä ilkka@tektum.fi

5. Rekisterin sisältämät tiedot

  • Nimi
  • Osoite
  • Sähköpostiosoite
  • Puhelinnumero
  • Tilaustiedot
  • Asiakkaan ilmoittamat asiakassuhteen hoitoon ja/tai markkinointiin liittyvät tiedot

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteriin kerätään tietoja yhteydenottolomakkeen yhteydessä.

7. Tietojen luovutus

Asiakasrekisterin tiedot ovat ainoastaan Tektumin käytössä. Tectum Group voi luovuttaa asiakastietoja vain voimassa olevan lainsäädännön sallimissa ja velvoittamissa rajoissa.

8. Rekisterin suojauksen periaate

Rekisterinpitäjän tietojärjestelmä ja tiedostot on suojattu yritystoiminnassa normaalisti käytössä olevilla teknisillä suojausmenetelmillä. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää henkilökohtaista käyttäjätunnusta ja salasanaa, jotka myönnetään vain rekisterinpitäjän henkilökuntaan kuuluvalle, jonka asemaan ja tehtäviin mainittu käyttöoikeus liittyy. Rekisterinpitäjän tilojen osalta on käytössä kulunvalvonta.

9. Omien tietojen korjaaminen tai niiden poistaminen asiakasrekisteristä

Jokaisella on oikeus vaatia virheellisen tiedon korjaamista tai sen poistamista. Virheellisen tiedon korjaus- tai poistamispyynnön voi laittaa rekisterin ylläpitäjälle ilkka@tektum.fi

Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden tallentamisen laitteellesi sivuston navigoinnin parantamiseksi ja  sivuston käytön analysoimiseksi. Katso lisätietoja rekisteriselosteestamme.