Tektum kattohuolto

Pistämme kattosi kuntoon

Tuotteet

Pistämme kattosi ja perustuksesi vesieristeet kuntoon.

Bitumikermit

Käytämme bitumikatteissa (ennen huopakatteet) kotimaisia kotikylässämme Lempäälässä sijaitsevan Katepal Oy:n tuotteita. Tuotteet on suunniteltu ja valmistettu käytettäviksi pohjolan vaativiin oloihin. Bitumisten lähituotteiden käyttäminen on lisäksi ekologisesti järkevää ja näin tuotteiden hiilijalanjälki on mahdollisimman pieni.

Kumibitumikermit ovat varsinkin sisäänpäin kaataville ”tasakatoille” ainoa järkevä vaihtoehto. Katepalin käyttämä bitumi on SBS-kumibitumia (SBS- eli styreeni-butadieeni-styreeni-elastomeeri). Nykytuotteiden noin 40 vuoden ja yli 100 000 000 kattoneliömetrin kokemuksella tiedetään, että katteet kestävät erinomaisesti vesisateen, lumen ja jään, tuulen sekä auringon vaikutukset jopa 50 vuotta ja mahdollisesti vielä paljon kauemminkin. Myös harjakatoille löytyy Katepalin tuotteista näyttäviä ja luotettavia vaihtoehtoja rullatavaroiden lisäksi. Yli kymmenestä eri tuotemallista ja niissäkin vielä useista eri värivaihtoehdoista löydät varmasti mieleisen katteen talosi viidennelle julkisivulle.

Teräskatteet ja listat

Teräskatteissa ja kanttauspalvelussamme käytämme Metehe Oy:n tuotteita. Metehe valmistaa ja myy katto- ja seinäpeltejä sekä ohutlevyjä. Toimipaikat sijaitsevat Lappeenrannassa, Järvenpäässä, Tampereella, Seinäjoella ja Oulussa. Metehe tuotteet valmistetaan takuupinnoitetuista raaka-aineista Lappeenrannan Joutsenon tehtaalla. Metehe tuo maahan raaka-aineen itse Euroopan toiseksi suurimmalta teräsvalmistajalta Tata Steeliltä ja on Tata Steelin valtuutettu jakelukanava Suomessa. Tata Steel varmistaa Colorcoat®-tuotteiden yhtenäisyyden testaamalla tuotteiden kestävyyden laboratoriotesteillä korroosiota, auringonsäteilyä, kemikaaleja ja kulutusta vastaan. Kaikki tuotetestit tehdään hyväksytyissä laboratorioissa kansainvälisten standardien mukaisesti. Kaikki Euroopassa sijaitsevat toimipisteet on sertifioitu ISO14001-ympäristöjärjestelmän mukaisiksi.

Kattoturvatuotteet ja katon sadevesijärjestelmät

Käyttämämme kattoturvatuotteet ja sadevesijärjestelmät ovat kotimaisia laadukkaita Pisko-tuotteita.

Tektum

Y-tunnus: 3145015-1

Tektum kattohuolto

Pistämme kattosi kuntoon

Copyright Tektum Group 2022

Kaikki oikeudet pidätetään.